NARAVNI MATERIALI

AGEPAN FLEX je mehka lesnovlaknena plošča, ki se uporablja namesto mineralne volne. Je mehka in prožna, narejena iz lesnih vlaken. Ima sposobnost izenačevanja vlage v prostoru. Je odlična toplotna iz zvočna izolacija.

 

 

 

 

AGEPAN THD je trda lesnovlaknena plošča, ki se uporablja kot sekundarna kritina ali fasadna plošča. Je zelo paroprepustna brez vsebnosti formaldehidov. Dodan je le parafin, ki preprečuje pronicanje vode v notranjost. Je odličen toplotni in zvočni izolator. Plošče so narejene na pero in utor zaradi česar se izboljša tudi zvočna zaščita stavbe.

 

 

 

AGEPAN STD INSTALL je trda lesnovlaknena plošča za izolacijo inštalacijskega kanala. Plošče izolirajo steno po celotni površini, kar izboljša toplotne karakteristike hiše. V plošče se rezkajo utori za inštalacije. Tako kot vsi naravni materiali imajo tudi te plošče sposobnost izenačevanja vlage v prostoru. So odličen toplotni in zvočni izolator.

 

 

 

 

 

AGEPAN OSB so konstrukcijske plošče nemške kvalitete, ki jih odlikujejo nadpovprečne statične lastnosti. Pri gradnji se uporablja OSB/4 plošče, ki so brez formaldehidov.